Welkom bij Klimaatgarant


arrow_forwardWij zijn KlimaatgarantWe leggen de lat hoog voor energieprestaties

Energieneutrale woningen realiseren. Dat is wat Klimaatgarant doet – en dat doen we goed. Zo goed, dat we zelfs een garantie afgeven. Niet op de installaties, maar op hun energieprestatie. Daarbij leggen we de lat hoog. Wij gaan voor de best mogelijke prestatie: een EPC van 0 of lager. Wij garanderen die prestatie voor 25 jaar. Niet goed? Geld terug! Dat is uniek in Nederland. Hoe dat kan? Heel eenvoudig. Klimaatgarant behoort tot de pioniers in duurzame woningbouw. Wij verzorgden al energieneutrale binnenklimaatoplossingen voor nieuwbouwwoningen, lang voordat het de norm werd. En we houden ze na oplevering ‘op de radar’. 


arrow_forwardWij zijn Klimaatgarant

Onze energieambities

Pioneer op het gebied van duurzame projecten

Obdam

NeroZero

Gezonde, comfortabele, energieneutrale en betaalbare woningen die de bewoner ontzorgen. Dat is waar NeroZero BV naar streeft. Met een op maat gemaakt klimaatsysteem, maakt Klimaatgarant het mogelijk dit doel op een duurzame manier te realiseren. Het project van NeroZero in Obdam, met 18 energieneutrale woningen, is een beeldend praktijkvoorbeeld van dit maatwerk.

Rijswijk

RijswijkBuiten

Zuidelijk van de gemeente Rijswijk verrijst een compleet nieuwe woonwijk: RijswijkBuiten. Dit betreft een ambitieus project, waarin 3.500 duurzame nieuwbouwwoningen gerealiseerd worden in de twee deelgebieden Sion en ’t Haantje. Klimaatgarant levert duurzame energieconcepten met prestatiegarantie voor deze woonwijk, waarbij bewoners de gelegenheid hebben om de installatie te huren of te kopen.

Amsterdam

State Amsterdam

Woontoren STATE is met een hoogte van maar liefst 70 meter Amsterdams nieuwste landmark. Een statement van 22 verdiepingen, met koop- en huurappartementen en een hoge energieambitie. 

Amstelveen

Greenstart

Met nieuwbouwproject GREENSTART in Amstelveen heeft Dura Vermeer 53 eengezinswoningen gerealiseerd, in samenwerking met Klimaatgarant. De naam zegt het eigenlijk al: groen is in GREENSTART het sleutelwoord. Dit ‘groen’ zit hem niet alleen in de energiezuinigheid van de woningen, maar ook in de omgeving. Alle woningen, met een energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van 0, zijn zeer energiezuinig en beschikken bijvoorbeeld over driedubbel glas, zonnepanelen en een warmtekoudeopslagsysteem (WKO). 

Amsterdam

BOLD Amsterdam

Op Overhoeks, een nieuwe woon- en werkwijk aan het IJ in Amsterdam-Noord verrijst BOLD. Deze toonaangevende en innovatieve woontoren bestaat uit 25 verdiepingen met in totaal 158 appartementen en penthouses. BOLD heeft internationale allure en is voorzien van alle moderne gemakken, luxe en technisch comfort. Ook op het gebied van klimaat, dankzij de installatie van vloerverwarming, vloerkoeling én zonnepanelen die individueel per woning zijn gekoppeld. 

Het laatste nieuws van Klimaatgarant

Wij zijn Klimaatgarant

Energieneutrale woningen realiseren. Dat is wat Klimaatgarant doet – en dat doen we goed. Zo goed, dat we zelfs een garantie afgeven. Niet op de installaties, maar op hun energieprestatie. Daarbij leggen we de lat hoog. Wij gaan voor de best mogelijke prestatie: een EPC van 0 of lager. Wij garanderen die prestatie voor 25 jaar. Niet goed? Geld terug! Dat is uniek in Nederland.

Hoe dat kan? Heel eenvoudig. Klimaatgarant behoort tot de pioniers in duurzame woningbouw. Wij  verzorgden al energieneutrale binnenklimaatoplossingen voor nieuwbouwwoningen, lang voordat het de norm werd. En we houden ze na oplevering ‘op de radar’. Dankzij die monitoring weten we precies hoe de installaties in de loop der tijd presteren. Wat werkt wel en wat niet. Met die kennis kunnen we de producten verbeteren en energieneutraal wonen steeds verder perfectioneren. Daardoor hebben we inmiddels een ijzersterk energieneutraal concept dat geschikt is voor verschillende typen nieuwbouwwoningen.

Lees meer over ons


Duurzaamheidsverslag 2022

Een comfortabeler, gezonder en energiezuiniger binnenklimaat voor iedereen. We scheppen alle voorwaarden om het te bereiken. Met volledig energieneutraal wonen niet als stip op de horizon maar vandaag al binnen handbereik.

Bij Climate for life, waar Klimaatgarant onderdeel van uitmaakt, is onze hele organisatie ingericht op dit hogere doel. Voor onszelf én voor de wereld van morgen.

Duurzaamheid zit bij Climate for life in ons DNA. Lees hier meer over in ons duurzaamheidsverslag 2022.


arrow_forwardDuurzaamheidsverslag 2022